Twee mannen met drugs gepakt tijdens verkeerscontrole

Categorie I Misdaad
0

Tijdens een verkeerscontrole op de weg naar Atjoni heeft de politie van Brokopondo donderdag 23 februari de 30-jarige Runo A. en 17-jarige Tjoen G. aangehouden.

Runo A. reed met twee inzittenden richting de Brownsweg. Toen zij de verkeerscontrole naderde verminderde Runa A. zijn snelheid waarop de man die naast hem zat uit het voertuig sprong en vluchtte.

Het voertuig werd tot stoppen gesommeerd en Runo A. en Tjoen G. werden staande gehouden. Bij controle in het voertuig werden 13 bollen verpakte marihuana tussen bladgroente aangetroffen en in beslag genomen.

Runo A. ,die al eerder voor hetzelfde strafbare feit met de politie in aanraking is gekomen, ontkende iets van de lading marihuana af te weten. Hij verklaarde slechts een rit te hebben gereden vanuit de aanmeerplaats te Atjoni en verklaarde niet op de hoogte te zijn van de inhoud van de tassen. Volgens Runa A. waren de tassen eigendom van de derde man.

De twee heren zijn na hun aanhouding meegenomen voor verhoor en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de voortvluchtige verdachte wordt gewerkt.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here