Man aangehouden voor verduistering en bedreiging

Categorie I Misdaad
0

De politie van Lelydorp heeft de 32-jarige man aangehouden voor verduistering en bedreiging nadat een jonge vrouw aangifte tegen de man had gedaan.

De vrouw verklaarde dat de man haar op school opwachtte om met haar de nacht door te brengen. Toen ze weigerde, haalde hij een scherp voorwerp tevoorschijn, ontnam onder bedreiging haar mobiele telefoon en stapte in een bus.

De politie ondernam direct actie en zette de achtervolging in. Toen de verdachte doorhad dat de bus werd achtervolgd, sprong hij eruit. Na enige verzet werd de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De man verklaarde op het bureau dat hij de vrouw vier maanden geleden heeft leren kennen. Zij wisselden hun telefoonnummers uit. Nadien vertrok hij naar het binnenland. Ze hadden dagelijks telefonisch contact. De vrouw stemde er telefonisch mee in dat de man bij terugkeer een dag bij haar mocht slapen. Hij zou tot drie keren toe geld voor haar hebben opgestuurd.

Bij terugkeer nam hij telefonisch contact op met de vrouw om zijn aanwezigheid in de stad te melden. Toen hij daags daarna belde, vertelde de vrouw hem dat het niet mogelijk was bij haar te slapen. Hij vertrouwde de zaak niet, zocht haar na school op en eiste zijn geld terug.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here