Man (70) berooft bank – Liever in de cel dan thuis

Categorie I Opmerkelijk
1

De 70-jarige Lawrence Ripple heeft in de Amerikaanse staat Kansas een bank beroofd en zichzelf daarna bij de politie aangegeven. Ripple zei tegen de politie dat hij gearresteerd wilde worden zodat hij weg kon bij zijn vrouw.

Ripple beroofde de bank op 2 september, 2016. Hij gaf een bankmedewerker een briefje waarop geschreven stond dat hij geld eiste en dat hij een wapen had. De medewerker gaf hem 3000 dollar. In plaats van te vluchten nam de man echter plaats in de lobby van de bank en wachtte hij op de gealarmeerde politie.

Toen de politie kwam zei hij tegen de agenten dat hij de man was die ze moesten hebben. Hij zou eerder die dag ruzie met zijn vrouw hebben gehad en hij had haar een briefje geschreven dat hij liever de cel in ging dan naar huis. Hij wilde niet langer in zijn huidige thuissituatie blijven.

Ripple kan voor zijn daad twintig jaar gevangenisstraf krijgen. Zijn vrouw bracht hem gisteren wel nog naar de rechtbank.


1 REACTIE

  1. hij was zijn vrouw meer dan zat. hij had ook een ziekenhuis kunnen kiezen door op straat te gaan liggen. de ambulance neemt hem mee. en heeft hij rust zolang hij ziek speelt en ze geen oorzaak vinden. nu zit hij gevangen .en wie weet in zn bil gepakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here