Bodydismorfic

Categorie I Reizen
0

Wat is er mis met hoe je ter wereld bent gekomen? Wat is er mis met die mooie krullen of stijl haar? Wat is er mis met die donkere chocolade kleur of witte chocolade? Wat is er mis met duopenoti? Niets zou je denken.

Maar niets is minder waar. Kleur, niet je haar kleur, maar je huidskleur is alles bepalend voor sommige mensen om zich geaccepteerd te kunnen voelen door de maatschappij. De kans op een betere partner of baan te vergroten.

Er zijn mensen die zo ver gaan dat ze hun natuurlijke huidskleur, op lichten met natuurlijke of meestal zware chemische middelen, die niet geheel zonder risico zijn bij langdurig gebruik en blootstelling aan UV-licht.

Maar hoe ver kun je gaan?

Het oplichten van enkele donkere vlekken, moet kunnen. Maar om nu dagelijks je huid in te smeren met chemische bleekmiddelen, met als doel een lichtere en “mooiere” huid te krijgen, zodat je meer op je droomvrouw gaat lijken.
Als dat is hoe je je voelt? Dan moet je wel aan een laag zelfbeeld leiden.

Little Kim, een ex van de overleden Biggie Smalls, is helaas zo een vrouw, die op haar idool Kim Kardashian wilt lijken en er nu vanuit gaat dat een donkere man haar nu wel trouw zal blijven en niet zal hunkeren naar een licht getinte vrouw.

Dit is hoe ver je kunt gaan om niet alleen je huidskleur aan te passen, maar ook de vorm van je gezicht, haarkleur. Bekijk de video compilatie van de metamorfose van Little Kim naar de “Black Kim Kardashian”.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here