Suriname ALTIJD Dichtbij

Video

Zo gezellig was Pride Amsterdam 2019

Geplaatst

op

Door de Coronavirus zijn al veel evenementen afgelast. Moet Pride Amsterdam 2020 nog doorgaan?
Dit negen dagen durend evenement bestaat uit diverse binnen- en buitenactiviteiten. Zo zijn er verschillende straat- en pleinfeesten, een manifestatie waaronder de Pride Walk en uiteraard de botenparade (canale parade) op zaterdag 1 augustus. We verlangen weer naar deze mooie tijden maar…moet het nog wel doorgaan? Wat is jullie mening?

6 Reacties

6
Reageer op dit artikel

1000
Maureen

o wat verlang ik weer naar festivals. dit is een feest wat elk jaar gevierd moet worden. en nu we 2 meter afstand moeten houden lukt het niet met zo een mooi feest. hopelijk kan het augustus wel weer!

Joop

Het moet door gaan. Dan kan ik versieren. Op deze dag is iedereen vrolijk en kan ik zijn wie ik ben.en maakt het niet uit als ik hand in hand loop met een jongen zoals mij.

Floyd

Een anus is gecreëerd om te poepen niet om te innen

Wiskey

Is dit nog een vraag om te stellen? Ik denk dat die corona virus in hun bil gestopt moet worden dan zullen ze nog beter begrijpen. Overal in de wereld is er lockdouwn behalve in Nederland. Zoveel doden en tog beseffen jullie het niet!

Mariska

Leef en laat leven… Doe wat je gelukkig maakt. Er zullen Zieke mensen zijn die niet kunnen zien als 2 mensen gelukkig zijn. Een man kan een vrouw ook in der anus lekker verwennen. een vrouw mist veel bij jou zo te zien Floyd .. ook in der bil wat is dan het verschil Floyd ..en 2 vrouwen kunnen ook ziels gelukkig zijn samen. Gun de mens een lekker leven..

Abel

Floyd
Aan jou reactie kan ik zien dat je mislukking bent je weet geen moer,Een kut is ook gemaakt om te plassen en niet jou tong dan in te steken. Sommige culturen moeten maagd het huwelijk in en doen het toch van achteren mag dat dan.Advertentie

Video

Baaswaterval wenst u een fijne verkiezingsdag in Suriname

Geplaatst

op

Img 6022

25 mei verkiezingsdag in Suriname. Veel Surinamers over de hele wereld hebben naar deze dag uitgekeken. Een dag waar het erom zal spannen.. Welke partij zal de grootste worden? Wat het ook zal zijn, Surinamers no1… we blijven Surinamers in hart en nieren. Soso lobi

Lees verder

Nederland

Neysa vanuit huis…met Steven Brunswijk

Geplaatst

op

20200520 112258

In de programma Neysa vanuit huis, houdt onze verslaggeefster Neysa Chanchal op een creatieve manier interviews met verschillende gasten over verschillende onderwerpen.

Met deze week Steven Brunswijk.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen