Suriname ALTIJD Dichtbij

Video

Zo gezellig was Pride Amsterdam 2019

Geplaatst

op

Door de Coronavirus zijn al veel evenementen afgelast. Moet Pride Amsterdam 2020 nog doorgaan?
Dit negen dagen durend evenement bestaat uit diverse binnen- en buitenactiviteiten. Zo zijn er verschillende straat- en pleinfeesten, een manifestatie waaronder de Pride Walk en uiteraard de botenparade (canale parade) op zaterdag 1 augustus. We verlangen weer naar deze mooie tijden maar…moet het nog wel doorgaan? Wat is jullie mening?

6 Reacties
6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Maureen
maandag 6 april 2020 10:19

o wat verlang ik weer naar festivals. dit is een feest wat elk jaar gevierd moet worden. en nu we 2 meter afstand moeten houden lukt het niet met zo een mooi feest. hopelijk kan het augustus wel weer!

Joop
maandag 6 april 2020 12:25

Het moet door gaan. Dan kan ik versieren. Op deze dag is iedereen vrolijk en kan ik zijn wie ik ben.en maakt het niet uit als ik hand in hand loop met een jongen zoals mij.

Floyd
maandag 6 april 2020 12:48

Een anus is gecreëerd om te poepen niet om te innen

Wiskey
maandag 6 april 2020 13:27

Is dit nog een vraag om te stellen? Ik denk dat die corona virus in hun bil gestopt moet worden dan zullen ze nog beter begrijpen. Overal in de wereld is er lockdouwn behalve in Nederland. Zoveel doden en tog beseffen jullie het niet!

Mariska
maandag 6 april 2020 13:46

Leef en laat leven… Doe wat je gelukkig maakt. Er zullen Zieke mensen zijn die niet kunnen zien als 2 mensen gelukkig zijn. Een man kan een vrouw ook in der anus lekker verwennen. een vrouw mist veel bij jou zo te zien Floyd .. ook in der bil wat is dan het verschil Floyd ..en 2 vrouwen kunnen ook ziels gelukkig zijn samen. Gun de mens een lekker leven..

Abel
dinsdag 7 april 2020 13:52

Floyd
Aan jou reactie kan ik zien dat je mislukking bent je weet geen moer,Een kut is ook gemaakt om te plassen en niet jou tong dan in te steken. Sommige culturen moeten maagd het huwelijk in en doen het toch van achteren mag dat dan.Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Videoreport: Kritische Surinaamse burgers, ontevreden ?

Geplaatst

op

Img 4a7809689d51 1

Surinamers hebben het zwaar, Surinaamse hosselaars hebben het zwaar, ook wel “de kleine ondernemer” genoemd. Er wordt gesproken over de huidige situatie in Suriname, ontevredenheid, wat moeten mensen doen in Suriname, een regering die net begonnen is met regeren, nog weinig geloof in veranderingen en verbeteringen, wat willen Surinamers ? Wat moet er voor de Surinamers gebeuren? Onze reporter van Culturu.com was op pad. De straat praat.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen