Suriname ALTIJD Dichtbij

Video

Video Report: Glory 62 Ahoy

Geplaatst

op

door
4 Reacties

4
Reageer op dit artikel

1000
Dennes

een prachtige reportage. wauw..leuk dat de mannen ook naan Suriname gaan. als ik ze in su zie zal ik zeker naar hun handtekening vragen. voor mij zijn ze sowieso een winner. fijne vakantie en soso bung

Paul

alleen maar love naar onze sranamang die in de ring hebben gestaan. ze zetten Suriname op de kaart in de box wereld en Culturu.com mijn Complimenten.

Divano

wat hebben ze allemaal geknald. super!!! jammer dat het laatste gevecht zo snel was afgelopen. de winnaar sloeg zijn tegenstander met 1 hand knockout. het gevecht tegen Rico gaat geweldig zijn.

Anton

mooi ik was erbij. was tof.alles was top. wisse ik ben een fan van jou. jammer dat je verloren hebt. ik hoop dat je lekker is Suriname geniet. ook leuk dat die ander Surinaamse jongen naar zn moederland gaat. lekker genieten van Suriname.Advertentie

Video

Chietsana Foundation

Geplaatst

op

door

ChietSana Foundation is een stichting die zich inzet voor hulpbehoevenden in de maatschappij. De stichting voert voor het grootste gedeelte projecten uit in Suriname, bij gelegenheid ook projecten in India en Nederland. De stichting richt zich vooral op het voorzien van textiel voor junioren & senioren, schoolmateriaal, schoolmeubilair, speelgoed, huishoudelijke artikelen en levensmiddelen voor kindertehuizen, verzorgingtehuizen, scholen en particulieren die onze hulp goed kunnen gebruiken.

Lees verder

Video

Video report: WVW Fashionshow 15 Juni

Geplaatst

op

door
Lees verder

Meest gelezen

X