Suriname ALTIJD Dichtbij

Video

Neysa vanuit huis …. met Baba

Geplaatst

op


Vanaf a.s. donderdag zal verslaggeefster Neysa Chanchal beginnen met een nieuw programma genaamd: Neysa vanuit huis.

Zij zal vanuit haar huis op een creatieve manier interviews houden met verschillende gasten over verschillende onderwerpen.

Voor meer informatie, check dan hier haar filmpje.

2 Reacties
2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tjonki
donderdag 16 april 2020 14:56

Ik had er meer van verwacht, corona zoveel over te vertellen. wat er in de wereld gebeurd. en dan hebben jullie het over verkoop van dingetjes. ik had echt een spetterende show met vuurwerk verwacht. Baba zo een tori mang. even was het leuk Rutte werkt wel ja. maar daarna weer slap gepraat. Ik val je niet aan want ik vind je op Schiphol heel goed. zie het als opbouwend kritiek …Succes. volgend keer beter….

Prim
donderdag 16 april 2020 15:19

Ik vond het wel leuk. zal alleen maar leuker worden toch!!Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Videoreport: Kritische Surinaamse burgers, ontevreden ?

Geplaatst

op

Img 4a7809689d51 1

Surinamers hebben het zwaar, Surinaamse hosselaars hebben het zwaar, ook wel “de kleine ondernemer” genoemd. Er wordt gesproken over de huidige situatie in Suriname, ontevredenheid, wat moeten mensen doen in Suriname, een regering die net begonnen is met regeren, nog weinig geloof in veranderingen en verbeteringen, wat willen Surinamers ? Wat moet er voor de Surinamers gebeuren? Onze reporter van Culturu.com was op pad. De straat praat.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen