Suriname ALTIJD Dichtbij

Video

Video Report: Suriname Festival in Den Haag

Geplaatst

op

door

Culturu.com was aanwezig bij het jaarlijks Suriname Festival dat het afgelopen weekend 1 en 2 september werd gehouden in het Wijkpark van Den Haag.

Op een groot podium kon men genieten van Surinaamse muziek verzorgd door top artiesten uit Nederland en Suriname, terwijl de Surinaamse keuken ten overvloede vertegenwoordigt was. Bami, nasi, pom, pastei, roti, bara en nog veel meer waren te verkrijgen tegen scherpe prijzen.

Men werd vermaakt met goede Surinaamse muziek en zo nu en dan onderbroken door hilarisch stand-up comedians. Met onze verslaggeefster Neysa legden wij de leukste momenten van het festival voor u vast!

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Video

Surinaamse sportjournalisten ready voor de AIPS Games

Geplaatst

op

door

De Surinaamse sportjournalisten die momenteel inColumbia zijn voor deelname aan de AIPS Games zijn er helemaal klaar voor. Hetgeheel vangt morgen aan met de onderdelen tafeltennis en biljart. Devertegenwoordigers van Suriname zitten er helemaal vol van.  Ook dezaalvoetballers en de. Atleten. Hedenmorgen hebben Ivan Summerville vanculturu.com,Marciano Zalman van ATV en Earnie Eenig hun atletiektraining gehad.Kort daarna gaven ze aan wat ze van de voorbereiding vonden

Lees verder

Video

Video Report: Moederdag bij de kruiskade

Geplaatst

op

door
Lees verder

Meest gelezen