Suriname ALTIJD Dichtbij

Video

Coronavirus…Hoe gaan mensen hiermee om?

Geplaatst

op

De 1 gelooft in god en de ander gelooft in iets anders en toch is het heel mooi om te zien hoe wij in Nederland de Coronavirus bestrijden. Samen zijn we sterk. Culturu.com wenst iedereen in Nederland, Suriname en de rest van de wereld heel veel gezondheid toe.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Don

Gelooft

Sabrina

Leuk. Mensen letten in deze tijden toch aan elkaar. Zwart en wit iedereen strijden we tegen corona. Over de hele wereld.

Broeder Samuel de 2de

Dank je wel broeder. We hebben God nodig deze moeilijke tijden. Soms vraag ik me af. Worden we gestraft door God? O heer.MIJN GOD, MIJN GOD, WAAROM HEBT GIJ MIJ VERLATEN” maar dan denk ik weer… Ik hef mijn ogen op naar de bergen. Waar komt mijn Hulp vandaan? Ik hef mijn ogen op naar U, Heer,die hemel en aarde gemaakt heeft die mij bij zal staan.dus soms is het dubbel… maar ook in deze moeilijke tijden moeten we blijven geloven en vertrouwen op de heer dat hij de dokter zal begeleiden.en er snel een medicijn komt. Heb vertrouwen en blijf geloven… Lees verder »Advertentie

Video

Neysa vanuit huis met…Darryl Veldman (van Stimofo.strips)

Geplaatst

op

28052020 Foto

In de programma Neysa vanuit huis, houdt onze verslaggeefster Neysa Chanchal op een creatieve manier interviews met verschillende gasten over verschillende onderwerpen.

Met deze week Darryl Veldman(van Stimofo.strips)

Lees verder

Suriname

Verkiezingen II Suriname 2020

Geplaatst

op

Img 492f464e2d70 1

Indrukken van de verkiezingen 2020 in Suriname. DE VHP zal de grootste partij worden en voor de NDP is het tij gekeerd met een verlies van zetels.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen