Suriname ALTIJD Dichtbij

Video

Coronavirus…Hoe gaan mensen hiermee om?

Geplaatst

op

De 1 gelooft in god en de ander gelooft in iets anders en toch is het heel mooi om te zien hoe wij in Nederland de Coronavirus bestrijden. Samen zijn we sterk. Culturu.com wenst iedereen in Nederland, Suriname en de rest van de wereld heel veel gezondheid toe.

3 Reacties
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Don
woensdag 8 april 2020 20:57

Gelooft

Sabrina
woensdag 8 april 2020 21:58

Leuk. Mensen letten in deze tijden toch aan elkaar. Zwart en wit iedereen strijden we tegen corona. Over de hele wereld.

Broeder Samuel de 2de
donderdag 9 april 2020 04:57

Dank je wel broeder. We hebben God nodig deze moeilijke tijden. Soms vraag ik me af. Worden we gestraft door God? O heer.MIJN GOD, MIJN GOD, WAAROM HEBT GIJ MIJ VERLATEN” maar dan denk ik weer… Ik hef mijn ogen op naar de bergen. Waar komt mijn Hulp vandaan? Ik hef mijn ogen op naar U, Heer,die hemel en aarde gemaakt heeft die mij bij zal staan.dus soms is het dubbel… maar ook in deze moeilijke tijden moeten we blijven geloven en vertrouwen op de heer dat hij de dokter zal begeleiden.en er snel een medicijn komt. Heb vertrouwen en blijf geloven… Lees verder »Advertentie

Nederland

Lekkere Surinaamse exotische etenswaren

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 08 02 At 11.49.51

COCONOTO is een jong innovatief Surinaams catering bedrijf dat zich richt op exotiche etenswaren in een nieuw jasje, koek en ijs zijn onze specialiteiten. U kunt ook bij hun terecht voor catering met een groot en gevarieerd assortiment van Surinaamse hapjes en dranken.

Onze reporter Neysa namens Culturu.com op pad.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Videoreport: Kritische Surinaamse burgers, ontevreden ?

Geplaatst

op

Img 4a7809689d51 1

Surinamers hebben het zwaar, Surinaamse hosselaars hebben het zwaar, ook wel “de kleine ondernemer” genoemd. Er wordt gesproken over de huidige situatie in Suriname, ontevredenheid, wat moeten mensen doen in Suriname, een regering die net begonnen is met regeren, nog weinig geloof in veranderingen en verbeteringen, wat willen Surinamers ? Wat moet er voor de Surinamers gebeuren? Onze reporter van Culturu.com was op pad. De straat praat.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen