woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Evacuatie door zware wateroverlast

lees ook ...

Leerlingen OS Gijsbertusstraat bezoeken ministerie van LVV v...

Leerlingen van het zesde leerjaar van de openbare school Gijsbertusstraat hebben een bezoek gebracht aan het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) voor een agrarische tocht. Onder deskun...

Enkele huishoudens van Wageningen zitten al geruime tijd onder water. Middels een aantal pompen wordt dag en nacht geprobeerd het overtollig water uit het woondorp te halen. Door de aanhoudende regens in het ressort die grote wateroverlast veroorzaakte moesten enkele gezinnen uit hun huizen worden geëvacueerd. De openbare school van Wageningen deed dienst als opvanglocatie voor de getroffen gezinnen.

De gezinnen kregen tijdens het oriëntatiebezoek van districtscommissaris Senrita Gobardhan, enkele parlementariërs en districtsraadsleden elk een voedselpakket.

Het overtollige hemelwater is al enkele weken dwars door het hele land een probleem en vele huizen en percelen van  Oost tot West en van Noord tot het verre Zuiden kampen met wateroverlast. Sommigen moeten zichzelf evacueren naar familie, kennissen of een guesthouse. Degenen die geen andere optie hebben moeten in hun ongelukkige situatie blijven tot het water wegtrekt.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEvacuatie door zware wateroverlast