zondag 19 mei 2024
27.7 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
5
(1)

Zware aanrijding door dronken bestuurder in Saramacca

lees ook ...

De politie van het bureau Calcutta heeft op zaterdag 15 april jongstleden het rijbewijs van de 61-jarige automobilist R.R. ingevorderd. R.R. veroorzaakte in beschonken toestand een zware aanrijding met een andere personenauto aan de Coppenameweg ter hoogte van km 72 in het district Saramacca.

Na de melding van een aanrijding tussen een busje en een personenauto, deed de politie van Calcutta de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden zij dat R.R. met zijn busje reed over de Coppenameweg, komende vanuit de richting van Calcutta en gaande naar de richting van Boskamp. De andere autobestuurder reed in tegen-overgestelde richting. Ter hoogte van km 72 week R.R. uit voor een stilstaande voertuig op de weg en kwam bij die gelegenheid in botsing met zijn tegenligger.

Een mede-inzittende van de personenauto liep zwaar lichamelijk letsels op. Het slachtoffer werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care. Uit verder onderzoek kwam naar voren, dat de veroorzaker R.R. onder invloed van alcohol was ten tijde van de aanrijding. R.R gaf aan dat de remmen van zijn busje waren uitgevallen, waardoor hij de botsing niet kon voorkomen.

Desalniettemin het aangegeven remprobleem, werd R.R. zijn rijbewijs ingevorderd en  werd hij ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie , hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZware aanrijding door dronken bestuurder in Saramacca