zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Zware aanrijding bij Welgedacht C-weg met 9 zwaargewonde personen

lees ook ...

Santokhi pleit voor ontwikkelingslanden tijdens G77+China Le...

Op zaterdag 2 december 2023, tijdens de G77+China Leadership Summit in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (VAE), brak president Chandrikapersad Santokhi een lans voor ontwikkelingslanden. De summit, ...

In de vroege ochtend van zaterdag 30 september 2023 vond er een ernstige aanrijding plaats tussen twee personenauto’s op de Welgedacht C-weg. Hierbij raakten 9 personen, inclusief de twee automobilisten, ernstig gewond en waren de gewonden niet aanspreekbaar, meldt de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname maandag.

De politie van het bureau Santoboma kreeg omstreeks 02.45 uur die ochtend melding van de aanrijding op de genoemde locatie. Bij aankomst constateerden de agenten aanzienlijke materiële schade en persoonlijk letsel als gevolg van de botsing tussen de twee voertuigen.

Bij nader onderzoek bleek dat beide autobestuurders vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerden, gezien hun moeizame spraak. Ook de mede-inzittenden waren door de ernstige verwondingen niet aanspreekbaar.

Met hulp van de brandweer werden de slachtoffers die bekneld zaten in een van de voertuigen bevrijd. Acht van hen werden met ambulances van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en Surcad naar de Spoedeisende Hulp van het AZP gebracht. Beide voertuigen zijn in beslag genomen voor herkeuring. De slachtoffers zijn nog steeds niet aanspreekbaar.

De zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden. Het onderzoek wordt voortgezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZware aanrijding bij Welgedacht C-weg met 9 zwaargewonde personen