maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
3.3
(29)

Zwanenzang van Cheryll Rijger en het verdriet van hen die haar liefhadden

lees ook ...

Politieonderzoek naar strafklacht tegen regeringsleden nader...

Het Openbaar Ministerie Suriname (OM) heeft aangekondigd dat het politieonderzoek naar aanleiding van een anonieme strafklacht tegen regeringsautoriteiten zich momenteel in een vergevorderd stadium be...

Een maand voor Cheryll Rijger naar haar Heer en God ging, nam ze een lied op met gospelsinger Asgar Koster. Zij wilde God dienen en Hem in haar lied grootmaken. Koster geeft aan dat haar man Ruben het mogelijk maakte dat ze de songs toch kon opnemen bij hem. Hij zegt dat hij flashbacks krijgt van hoe het die dag ging. “Soso sari mie sari”, uit hij zich. Cheryll stuurde de afgelopen tijd veel gospelsongs, die zij graag wilde opnemen.  Hij vindt  het jammer dat ze niet alles konden doen. Hij zegt:”Cher wilde zingen en de naam van God groot maken”.

Hier de medley die Cheryl een maand voor haar hereniging met haar Heer en Schepper, opnam bij Asgar Koster.

 

Ook Raoul Hellings uit zijn verdriet: Ik was superverdrietig toen Whitney Houston overleed. Ik ben verdrietig nu Cherryll Rijger is overleden. Ik behoorde niet tot hun inner circle, ze kenden mij niet, ik hun ook niet. Still their death struck me with sadness. Why??? Because I was a fan of both. Do you know the meaning of a fan? A fan is a person who has a strong interest in or admiration for a particular person or thing. Cherryll had tig fans in Suriname, zegt Hellings. Ze was ook van ons. Deze fans zijn net als ik ook verdrietig om haar heengaan.

We kunnen niets tegen de dood beginnen, anders hadden wij haar teruggehaald. Sterker nog, als fans hadden wij dan ervoor gezorgd dat ze nooit deze vreselijke ziekte had opgelopen. Helaas kunnen wij dat niet. Wat wij doen is niets anders dan het uiten van ons verdriet! Wij doen dat in de hoop dat anderen het opmerken en hetzelfde doen. Op deze manier proberen wij elkaar te troosten, en de directe familie en geliefden te laten merken dat wij met ze meeleven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZwanenzang van Cheryll Rijger en het verdriet van hen die haar liefhadden