woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
5
(1)

Zuurstofmachines gedoneerd aan Volksgezondheid

lees ook ...

Landbouwers Boven-Suriname krijgen Landbouwmachines

Het Bureau Gemeenschapsprojecten van het ministerie van Financiën en Planning heeft op woensdag 22 maart jongstleden agrarische landbouwmachines en ander landbouw materiaal geschonken aan Landbouwers ...

In de wachtzaal van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vond op maandag 15 november de symbolische overhandiging van 20 zuurstofconcentrators plaats. Namens het ministerie van Volksgezondheid nam minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken de gift in ontvangst.

“De Covidzorg neemt enorm veel aandacht van ons, daarom zijn wij blij met de bijdrage van een privéonderneming”, gaf Ramdin aan. K&K Heritage Group en Innodata Suriname gaven elk 10 machines aan de zorg.

“Wij werken met en voor mensen”, gaf de directeur van K&K Heritage Group Chivaro Gajadien aan, doelende op zijn bijdrage aan het helpen bij de Covidzorg. De DeVilbiss zuurstofmachine is draagbaar en kan makkelijk elders gebruikt worden. Het wordt elektronisch bediend en levert 5 liters per minuut aan zuurstof.

Volgens Ramdin zal het ministerie van Volksgezondheid de distributie zelf bepalen. “Dit zijn machines die eerder in Suriname gebruikt zijn geworden en nuttig zijn gebleken. Voor de individuele zorg op de diverse alternatieven locaties, maar ook voor het binnenland en districten, zullen de DeVilbiss healthcare zuurstof machines goed van past komen,” aldus minister Ramdin.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZuurstofmachines gedoneerd aan Volksgezondheid