maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Politie voert snelheidscontroles uit

lees ook ...

President Santokhi blikt tevreden terug op werkbezoek aan VN...

President Chandrikapersad Santokhi, die van 19 tot en met 22 september de 78ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) heeft bijgewoond, kijkt tevreden terug op een vruchtbaar werkbezoek....

Een gemengd politie team van Regio Midden heeft in samenwerking met de afdeling busdienst van het Ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) roadblocks en snelheidscontroles uitgevoerd in de periode van vrijdag 26 mei tot en met maandag 29 mei 2023.

Tijdens deze controle werkzaamheden is er ook verkeer regelend opgetreden op de Indira Gandhi-, de Commissaris Weythingweg (rotonde Akkers Strook) en de kruising van de Magentakanaal- en de Nieuw Weergevondenweg. Dit vanwege het feit dat de Tout Luit Fautkanaalweg, door de rehabilitatie werkzaamheden deels afgesloten is, waardoor de verkeersintensiteit op de Indira Gandhiweg hoog is.

Op de Indira Gandhi-, de Kennedy- en de Martin Luther Kingweg zijn er op gezette tijden bus- en snelheidscontroles uitgevoerd. Daarbij zijn er 82 overtreders snelrecht pv’s aangezegd, 09 bus vergunningen zijn ingetrokken en van 12 autobestuurders zijn de rijbewijzen ter zake overschrijding van de maximumsnelheid ingevorderd.

De overtredingen waarop bovenstaande groep beboet is geworden, kunnen als volgt worden weergegeven:

Rijden zonder een rijbewijs (10), Rijden zonder dat het voertuig is gekeurd (26), Rijden zonder dat het voertuig is verzekerd (7), rijden met een defecte koplamp (3), rijden zonder autogordel (5), rijden op verkeerde wijze (6), stoppen op verkeerde wijze (3), rijden zonder nummerplaat (3)
rijden met getinte ruit (2), niet stoppen bij de aangewezen bushalte (2)
rijden op het rijwielpad (27), overschrijding maximumsnelheid (31)

De politie doet een beroep op alle weggebruikers om zich te houden aan de wettelijke verkeersregels en rekening te houden aan de vastgestelde maximum snelheid binnen en buiten de bebouwde kom.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinamePolitie voert snelheidscontroles uit