vrijdag 19 april 2024
25 C
Paramaribo
8.2 C
Amsterdam
1.5
(2)

Zorgverleners zullen grond krijgen – de rest van de bevolking dan?

lees ook ...

Nierdialysepatiënten trekken aan de bel

Nierdialysepatiënten bevinden zich nu in een levensbedreigende situatie door de actie van de verpleegkundigen. Ze kunnen niet meer optimaal worden behandeld, terwijl de verzekering niet alle kosten va...

Bij de overdracht van grondbeschikkingen van het project Geertruidenberg gaf de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Marinus Bee MSc. LL.B aan dat erdoor samen te werken heel veel gedaan kan worden. De overdracht is gedaan aan het zorgpersoneel van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP).

“Dit moment grijpen we wederom aan om als voorbeeld te zijn voor andere strategische groepen om positieve dingen te doen. In DNA wordt er vaker gesproken over verpleegkundigen, onder andere over de kosten van het studeren bij COVAB. De uitgifte moet dienen als motivatie om verder te werken aan de ontwikkeling van Suriname”, aldus de parlementsvoorzitter. Voorzitter Bee feliciteerde de regering en het AZP personeel met het project.

De voorzitter van de Algemene Bond van Personeel in dienst van het Academisch Ziekenhuis (ABLAZ), Lloyd Pool zei: “De samenwerking met de regering was goed. Ik wil daarom een ieder bedanken die heeft meegewerkt aan dit project”.

Het ligt in de bedoeling dat ook andere zorgverleners in aanmerking komen voor een stuk grond.

Alsook iedere andere Surinamer staat er in de wet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZorgverleners zullen grond krijgen - de rest van de bevolking dan?