woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Zorgmedewerkers eisen koopkrachtversterking op

lees ook ...

President Santokhi pleit voor trolleybus en tram om parkeerp...

President Chandrikapersad Santokhi heeft erkend dat parkeren in de binnenstad van Paramaribo een probleem is en heeft plannen onthuld om dit na 2025 aan te pakken met een innovatieve oplossing. Het vo...

Zorgmedewerkers van de verschillende ziekenhuizen en het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) hebben er genoeg van. Vandaag is een menigte getrokken naar het ministerie van Volksgezondheid aan de Henck Arronstraat om hun koopkrachtversterking op te eisen. De groep was verhit, en eisten dat minister Amar Ramadhin naar buiten kwam, zodat zij hem konden spreken. Om veiligheidsredenen heeft de bewindsman dit geweigerd.

Ramadhin ontving de vakbondsvoorzitters Imro Edam en Lloyd Pool en andere vertegenwoordigers van  instellingen. De medewerkers hebben al maanden op  uitbetaling van het bedrag gewacht.

Gesprekken tussen de overheid en de verschillende bonden worden voortgezet. De verhitte menigte eist, dat het beloofde bedrag van tussen de SRD 2.500 en 3.000 vandaag op hun rekening te zien moet zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZorgmedewerkers eisen koopkrachtversterking op