maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Zoekt de Politiebond een Bondgenoot?

lees ook ...

ICAP bezoekt DC Gobardhan van Nickerie ivm rattenplaag

Hedenmorgen 29 mei, kreeg DC Senrita Gobardhan van het district Nickerie bezoek van een delegatie van de Central America Public Administration Institution (ICAP) en het ministerie van Ruimtelijke Orde...

Tijdens het  protest van de Politiebond de vorige week waren er door politieambtenaren opmerkingen gemaakt richting de militairen. De woordvoerder van de Surinaamse Politiebond (SPB) Revelino Eijk, zegt dat er geen spanning heerst tussen de politie en het Nationaal Leger, maar dat zaken verkeerd zijn begrepen en dat het absoluut niet de bedoeling is geweest om de militairen onaangenaam te zijn.

De bestuursleden van de Surinaamse Politiebond hebben de militairen benaderd om ook hun eigen vakbond op te richten, zij zitten namelijk zonder een vakbond. De vraag is of de militairen  niet  in staat zijn, zelf te bedenken of zij wel of geen Bond nodig hebben. De militairen wilden meer dan veertig jaar geleden al een Bond hebben om hun belangen te behartigen. De afgelopen 40 jaar hebben zij niet meer over het oprichten van een Bond gesproken. Zou dat verlangen dan na 40 jaar plotseling weer naar boven komen of zoekt  de politiebond gewoon een  Bondgenoot?

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZoekt de Politiebond een Bondgenoot?