donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
5
(5)

Zin in een Surinaams Feestje? Kom naar Kaseko in Concert!

lees ook ...

Nieuwe Leden Beëdigd bij Constitutioneel Hof Suriname

Het Constitutioneel Hof (CHof) heeft op donderdag 15 februari 2024 twee nieuwe leden verwelkomd: mr. Richel Apinsa als vicevoorzitter en mr. Geetapersad Gangaram Panday als lid. De beëdiging van deze ...

Ga mee op reis door de muzikale geschiedenis van Suriname. Gepresenteerd door comedian en suriheld Clifton Braam, uitgevoerd door een band van 16 topmuzikanten.

Clifton brengt samen met de band op humoristische wijze al je herinneringen weer tot leven. Samen met topzangers zoals Edje Rust, Nato Grootfaam, Brian Martens en Guno Promes. Kaseko in Concert is voor iedere muziekliefhebber een feestje. Ze spelen gegarandeerd de sterren van de hemel. Kom genieten op vrijdag 16 december in Theater Zuidplein. Aanvang 20:30 uur.

Koop hier je ticket voor Kaseko in concert!

Over Kaseko

Kaseko is één van de belangrijkste muziekstromingen uit Suriname en de basis voor veel internationale, succesvolle nummers. Hierbij kun je denken aan muziek van Cojunto Latinos, Cosmo Stars, The Caribbean Combo, Fun Masters, Orchestra Tropical, Orchestra Washboard, Master Blasters, Kaseko Masters en nog vele anderen uit de rijke muziekcultuur van Suriname.

Over Theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam is het podium van NU met theater dat je raakt. Theater Zuidplein maakt en presenteert voorstellingen voor iedereen op Rotterdam Zuid en ver daarbuiten. Voor alle leeftijden en culturele achtergronden. Het theater laat bezoekers genieten van alles wat een podium verdient en heeft oog voor lokaal talent. De nieuwe locatie biedt Theater Zuidplein meer mogelijkheden om haar ambities voort te zetten én uit te breiden.

Vrijdag 16 december | 20:30 uur | Kaseko in concert | Met o.a. Clifton Braam en Edje Rust | Grote zaal | Ticket €29,- | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname, Z-Breaking news nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZin in een Surinaams Feestje? Kom naar Kaseko in Concert!