woensdag 28 september 2022
27.8 C
Paramaribo
8.1 C
Amsterdam
5
(1)

Ziekenhuizen krijgen donatie

lees ook ...

President Santokhi bezoekt Saya streetparty

President Chandrikapersad Santokhi was op zaterdag 24 september 2022 te gast bij de Saya Streetparty. Tijdens zijn toespraak gaf hij aan dat hij de hardwerkende Haïtianen waardeert. “Na wan grupu san ...

Een 5-tal ziekenhuizen  hebben medische hulpgoederen ontvangen van ‘Vrienden van Suriname’ uit Tiel, Nederland. Het Mungra Streekziekenhuis Nickerie, het Streekziekenhuis Marwina, het Regionaal Ziekenhuis Wanica, ‘s Lands Hospitaal en het Sint Vincentius Ziekenhuis kregen een donatie. Het geheel behelst een bezending van twee grote zeecontainers met onder meer rolstoelen, mondkapjes, hand sanitizers en ziekenhuisbedden.

Fauzia Poese, die namens het Regionaal Ziekenhuis Wanica de donatie in ontvangst nam, geeft aan heel erg dankbaar te zijn. Uitgaande van haar beroep onderstreept zij de dagelijkse noden in de ziekenhuizen en deze donatie komt in deze periode als geroepen. “We zullen de spullen zeker goed kunnen gebruiken”, aldus Poese. Het Mungra Streekziekenhuis Nickerie heeft voor de tweede maal een donatie mogen ontvangen van het bedrijf.

Inder Jaglal, vertegenwoordiger van het ziekenhuis uit het westen, is de donateurs zeer erkentelijk voor de gift. Hij geeft aan dat er een goede samenwerking is tussen hem en directeur Badjalala. “Zodra wij een beroep doen op hem, is hij altijd bereid op welke wijze dan ook ons hulp te bieden”, zegt Jaglal.

De vertegenwoordigers van de overige ziekenhuizen die de artikelen in ontvangst namen, gaven ook aan dat het een welkome gebaar is. Dagelijks kampen zij met patiënten waarbij de hulpmiddelen zeker goed aan te pas zullen komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZiekenhuizen krijgen donatie