dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
5
(1)

Ziekenboeg Huize Albertine gerenoveerd door Staatsolie

lees ook ...

Noodtoestand in Wageningen door aanhoudende bosbranden

In de afgelopen weken wordt Wageningen geplaagd door aanhoudende bosbranden, wat heeft geleid tot een verslechterende situatie in de regio. De inwoners klagen over een scala aan gezondheidsprobleme...

De jarige Staatsolie geeft terug aan zij die het nodig hebben volgens de managing director Anand Jagesar. Op woensdag 13 december jongstleden was het de beurt van Stichting Huize Albertine der EBGS, om bediend te worden als laatste deel van een breder project. Het bedrijf heeft SRD.7,5 miljoen geïnvesteerd in volledig renovatie van de ziekenboeg. Staatsolie deed dit met samenwerkende partners.

“Vandaag is Staatsolie 43 jaar. En door de jaren heen heb ik ervaren dat teruggeven aan hen die het behoeven, het goede gevoel dat daaruit voortkomt, misschien wel het mooiste cadeau is dat je kan krijgen,” aldus Jagesar. In 2022 heeft het bedrijf elf sociale instellingen in verschillende districten bedacht.

In het kader van het project zijn hygiënische en aangename leefomgevingen opgezet voor soortgelijke doelgroepen. De overdracht was in een feestelijke sfeer. Bewoners, directie en het bestuur van het bejaardentehuis waren aanwezig.

Haukes Construction, Sunecon en IBT hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan onder andere het plafond, de muren, elektrische installatie en sanitair. “Ik had niet gedacht dat ik dit zou meemaken, maar door gebed is dit mogelijk gemaakt. Wij danken iedereen die heeft gewerkt aan dit prachtige gebouw.” Zo liet een bewoner haar dankbaarheid blijken na de verbetering van de woonomgeving. Staatsolie wil een bijdrage blijven leveren aan het verbeteren van de leefomgeving van sociaal zwakkeren in Suriname.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZiekenboeg Huize Albertine gerenoveerd door Staatsolie