woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Zestien personen sluiten training basisvaardigheden ondernemerschap af

lees ook ...

Wegafsluiting ivm asfaltering Domineestraat

Het Korps Politie Suriname heeft bekend gemaakt, dat in verband met asfalteringswerkzaamheden aan de Domineestraat, een gedeelte van de weg zal worden afgesloten. Het weggedeelte dat wordt afgeslot...

Zestien personen hebben met succes de driedaagse training Basisvaardigheden Ondernemerschap afgesloten. Deze training van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) is in samenwerking met Bureau Eenheid georganiseerd. Enkele deelnemers hebben zelfs een onderneming en willen graag overgaan tot uitbreiding hiervan. Voor hun was de trainings leerrijk.

Een van de participanten zegt dat het aspect van het financieel plan enorm belangrijk voor haar was. Dankzij de training kan zij nu met haar onderneming starten. Ze raadt overige deelnemers aan om de opgedane kennis en vaardigheden goed te gebruiken.

Soulamy Laurens, directeur van Bureau Eenheid gaf aan, dat zij altijd open zal staan voor vragen en de nodige begeleiding. Alle participanten hebben een certificaat gekregen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZestien personen sluiten training basisvaardigheden ondernemerschap af