zondag 27 november 2022
27.6 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Zestien personen sluiten training basisvaardigheden ondernemerschap af

lees ook ...

Gisteren heropening muziekschook Commewijne

President Santokhi was gisteren 25 november 2022, eregast bij de heropening van de muziekschool in het district Commewijne. Het staatshoofd complimenteerde alle betrokkenen met het eindresultaat. D...

Zestien personen hebben met succes de driedaagse training Basisvaardigheden Ondernemerschap afgesloten. Deze training van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) is in samenwerking met Bureau Eenheid georganiseerd. Enkele deelnemers hebben zelfs een onderneming en willen graag overgaan tot uitbreiding hiervan. Voor hun was de trainings leerrijk.

Een van de participanten zegt dat het aspect van het financieel plan enorm belangrijk voor haar was. Dankzij de training kan zij nu met haar onderneming starten. Ze raadt overige deelnemers aan om de opgedane kennis en vaardigheden goed te gebruiken.

Soulamy Laurens, directeur van Bureau Eenheid gaf aan, dat zij altijd open zal staan voor vragen en de nodige begeleiding. Alle participanten hebben een certificaat gekregen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZestien personen sluiten training basisvaardigheden ondernemerschap af