vrijdag 5 maart 2021
25.6C
Paramaribo
1.1C
Amsterdam
4
(2)

Zes vuurwerkslachtoffers geregistreerd

lees ook ...

First lady brengt hulde aan MMC-personeel en gedenkt huishou...

First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft personeel van het Mungra Medisch Centrum (MMC) bedankt voor de getoonde inzet de afgelopen periode in het kader van het helpen beteugelen van de Covid-19-...

De vuurwerkperiode is afgesloten met zes slachtoffers. De twee andere slachtoffers zijn op nieuwjaarsdag erbij gekomen. Het gaat om twee jongens tussen 9 en 12 jaar. Beide slachtoffers hebben oogletsels opgelopen en zijn verwezen naar de oogarts.

Ook nieuwjaarsnacht zijn twee vuurwerkongevallen bij de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) geregistreerd. Eén van de slachtoffers is een 24-jarige. Dit slachtoffer is vanwege de opgelopen vuurwerkverwondingen in de borststreek en het gelaat, opgenomen voor verdere behandeling.

Het ander slachtoffer is een 20-jarige. Ook dit slachtoffer is door vuurwerk in het gelaat getroffen, maar is na behandeling heengezonden.

Op maandag 28 december is het eerste slachtoffer gevallen. Het betrof een kind van 2 jaar. Hij had brandwonden aan het gelaat opgelopen en op dezelfde dag is ook een 29-jarige jongeman gewond geraakt door knalvuurwerk. Bij de SEH van het Mungra Medisch Centrum (MMC) staat de teller op nul.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZes vuurwerkslachtoffers geregistreerd