Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Zes COVID-19-patiënten in Suriname genezen

Geplaatst

op

Corona Virus

In Suriname zijn zes personen die met het COVID-19-virus besmet waren, genezen. Dit goede nieuws is onlangs op de covid-19-website gedeeld.

Het eerste COVID-19-geval is op 13 maart bevestigd bij een vrouw die uit Nederland terugkwam. Het totale aantal positief geteste personen in Suriname bedraagt tien. Onlangs heeft een man de strijd tegen dit virus niet overleefd.

Om de coronabesmettingen in te dammen is de partiële lockdown in het land met nog twee weken verlengd. President Desi Bouterse is tot dit besluit gekomen, omdat er nog gevaar dreigt bij de grenzen.

Culturu.com

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Tina

De wereld vergaat.in Afrika zijn er grote sprinkhanen plagen.miljoenen sprinkhanen die alles eten wat de mensen planten. In Afrika ebolavirus.. coronavirus over de hele wereld.
De wereld is ziek en krijg de aarde koorts het word warmer.
De aarde is ziek.Advertentie

Suriname

Suriname noteert 12e COVID-19-geval

Geplaatst

op

Breaking News

In Suriname is de twaalfde positieve case van COVID-19 gemeld. Het zou gaan om een werker uit de Surinaamse goudvelden. Het nieuws is zojuist geplaatst op de COVID-19-website.

De man is op 25 mei in de avond vanuit Frans-Guyana per boot afgereisd naar Albina, deelt het ministerie van Volksgezondheid mee. 

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Regering: Waarnemers OAS en Caricom blijven langer in Suriname

Geplaatst

op

Unnamed (2)

De regering van Suriname heeft laten weten dat de waarnemers van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS) en de Caricom langer in Suriname zullen blijven. Het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) heeft vandaag de mededeling ontvangen.

Het langer blijven heeft temaken met het afhandelen van het verkiezingsproces. De processen- verbaal in Paramaribo zullen twee dagen in beslag nemen om afgerond te worden. Daarom is het volgens de regering belangrijk dat de internationale waarnemers het proces kunnen blijven volgen en zo een rapport kunnen uitbrengen.

De missie zou aanvankelijk vandaag uit Suriname vertrekken. – Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen