vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
5
(1)

Zes aanhoudingen in zaak onderschepte houtcontainers op Surinaamse haven

lees ook ...

De moordenaar van Slivien Ritfeld

Het volgende bericht rouleert op social media. Soms zijn deze berichten gedeeltelijk waar, maar vaak is het de naakte waarheid. Het gaat over Slvien Ritfeld, eigenaar van club Satchmo en het bericht i...

In de zaak waarbij er recent 100 containers hout zijn ontdekt door de Vliegende Brigade op de Jules Sedney Haven zijn zes verdachten in verzekering gesteld. Vandaag zijn een inklaarder en assistent-inklaarder aangehouden voor betrokkenheid bij de grootschalige illegale uitvoer van hout.

Vernomen wordt dat daarnaast ook een vertegenwoordiger van een bedrijf en drie medewerkers van Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht (SBB) zijn gearresteerd. De ontdekte containers waren reeds verzegeld voor uitvoer. Er is daarbij grootschalige illegale uitvoer van dit product voorkomen. Het Openbaar Ministerie heeft de opdracht gegeven tot een multidisciplinair onderzoek.

De regering is ingenomen met het door haar werkarmen geboekte succes. Samen met SBB stuitte de Vliegende Brigade op de containers hout.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZes aanhoudingen in zaak onderschepte houtcontainers op Surinaamse haven