zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
5
(2)

Zeecontainer Prinsessenstraat verwijderd

lees ook ...

President Santokhi versterkt banden met China tijdens staats...

President Chandrikapersad Santokhi werd met een ceremoniële ontvangst verwelkomd door president Xi Jinping van de Volksrepubliek China. De ontmoeting vond plaats op 12 april 2024 bij de oostelijke ing...

Het Crisis Team  van het ministerie van Openbare Werken heeft een 40ft (zee)container verwijderd aan de Prinsessestraat die al geruime tijd op de berm van de weg lag. De ordeningsmaatregelen die sinds 01 januari 2022 in zijn gesteld maken deze actie legaal.

De situatie zorgde voor overlast en leidde ook ook tot klachten van buurtbewoners. Onder begeleiding van de Milieupolitie en met ondersteuning van leden van het Korps Politie Suriname (KPS) is de container verwijderd. De eigenaar van de metalen kist is beboet voor overtreding en kreeg daarbij alle bijkomende kosten gepresenteerd. De boete en alle gemaakte kosten zijn ondertussen betaald.

De gemeenschap mag in gevallen waarbij objecten de milieu of verkeersveiligheid hinderen, contact op te nemen met het Crisis Team van het ministerie van Openbare Werken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZeecontainer Prinsessenstraat verwijderd