woensdag 24 juli 2024
31 C
Paramaribo
17.4 C
Amsterdam
5
(2)

Zeecontainer Prinsessenstraat verwijderd

lees ook ...

Man dodelijk gewond bij rotonde aan Koningstraat

Vanmorgen is A.L. (61) tragisch om het leven gekomen bij de rotonde aan de Koningstraat. Hij liep dodelijke verwondingen op aan zijn hoofd en is ter plekke overleden aan de gevolgen van hevig bloedver...

Het Crisis Team  van het ministerie van Openbare Werken heeft een 40ft (zee)container verwijderd aan de Prinsessestraat die al geruime tijd op de berm van de weg lag. De ordeningsmaatregelen die sinds 01 januari 2022 in zijn gesteld maken deze actie legaal.

De situatie zorgde voor overlast en leidde ook ook tot klachten van buurtbewoners. Onder begeleiding van de Milieupolitie en met ondersteuning van leden van het Korps Politie Suriname (KPS) is de container verwijderd. De eigenaar van de metalen kist is beboet voor overtreding en kreeg daarbij alle bijkomende kosten gepresenteerd. De boete en alle gemaakte kosten zijn ondertussen betaald.

De gemeenschap mag in gevallen waarbij objecten de milieu of verkeersveiligheid hinderen, contact op te nemen met het Crisis Team van het ministerie van Openbare Werken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZeecontainer Prinsessenstraat verwijderd