dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

Zandwegen Paramaribo zullen worden gerehabiliteerd

lees ook ...

Nationaal Leger houdt opendag

Het ministerie van Defensie heeft een open dag georganiseerd om de gemeenschap een kijkje achter de schermen te geven van de werkzaamheden van het Nationaal Leger (NL). Jon...

De zandwegen binnen Paramaribo zullen mogelijk binnenkort gerehabiliteerd worden. Hierover heeft de Districtscommissaris op woensdag 24 augustus 2023 een meeting gehouden met de verschillende actoren in de vergaderruimte van het DR gebouw.

Het doel van  de vergadering was om de samenwerking te intensiveren zodat het uitgestippelde project kan slagen. Met de verschillende actoren wordt uitgekeken naar een ideaal startpunt. De uitvoering zal geschieden door het bedrijf Supra in samenwerking met het ministerie Openbare Werken.

De controle werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door de bestuursdienst, RR en de buurtmanager. Vanuit de actiegroep wordt er een dringend verzoek gedaan op de gemeenschap de sociale controle te verscherpen en de middelen die ter beschikking worden gesteld om de werkzaamheden uit te voeren streng te bewaken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZandwegen Paramaribo zullen worden gerehabiliteerd