woensdag 26 juni 2024
25.3 C
Paramaribo
22 C
Amsterdam
0
(0)

Zandwegen in Saramacca geëgaliseerd

lees ook ...

Surinaamse regering bespreekt toekomstige gasvoorraden tijde...

Op verzoek van president Chandrikapersad Santokhi heeft de Presidentiële Studiegroep Ontwikkeling Gasexploitatie een workshop georganiseerd voor leden van de Raad van Ministers (RvM) en hun stafleden....

In een samenwerking tussen het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en het commissariaat van Saramacca worden de zandwegen aangepakt in de ressorten Kampong Baroe en Groningen, met een motorgrader van het ministerie.  

In het ressort Kampong Baroe zijn de navolgende zandwegen geëgaliseerd: -Issabellaweg, -Mahoweg, -verl. Mahoweg(oost en west), -Gravensteinweg richting Mahodorp, -Friendlustweg, -Pedanweg, -Medanweg, -Rachelshoopweg, -Sojo Soenarjadiweg, -Kampong Djoemalweg, -Dwarkaweg, -Kampong Ketjilweg, -Kampong Baroeweg, -Kampong Ingillweg, -Kampong Sawa oost en west, -Lapouleweg, -Graderweg, -Goedehoopweg en Kemquatweg.

In het ressort Groningen zijn de navolgende zandwegen geëgaliseerd: -Colombiaweg, -Dr.E.kochweg, -Tibitiweg, -Coesewijneweg, -Basralocusweg, -Dammalangweg, -Heindjojopawiroweg, -Bintangorweg, -Bankiraiweg, -Wirantalaan,
-C.A.M.Oleanderweg, -Paloeloeweg, -Esselien Wong loi singweg, -Mohabier Dwarkasingweg, -Bougainvilleweg, -Sewbrathmisserweg, -Arowakkenweg en de Caraïbenweg.

De werkzaamheden worden verricht onder toezicht van de plaatselijke bestuursdienst. De zandwegen van de overige ressorten volgen in de komende periode.

Vermeldenswaard is dat voor deze keer de brede zandwegen in deze ressorten zijn geëgaliseerd dit wegens de grootte van de motorgrader. De smalle zandwegen worden de komende periode aangepakt met een tractor.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZandwegen in Saramacca geëgaliseerd