zondag 21 april 2024
27.2 C
Paramaribo
7.3 C
Amsterdam
0
(0)

Zakken met ID kaarten en sleutels gevonden

lees ook ...

Onderwijsminister moe ‘chantage’ schoolvervoerde...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) heeft aangekondigd dat er drastische veranderingen komen in het schoolvervoerbeleid na recente 'chantage' van bus- en boothouders, zegt ond...

Op maandagochtend 12 december zijn er door een autobestuurder twee tassen met I.D-kaarten, een I-phone, medicijnen, een zak met munten, 02 flash lights en 2 bossleutels gedeponeerd op het politiebureau van Munder.

Naar zeggen van de automobilist heeft hij op 12 december eerst de DSB bank aan de Kwattaweg aangedaan. Hierna reed hij naar Warung Ria aan de Washingtonstraat en deed vervolgens een bouwmaterialenzaak aan de Kwattaweg aan. Toen hij thuis aankwam zag hij dat er twee tassen in zijn laadbak van zijn auto waren geplaatst. Hij begaf zich direct met de twee tassen naar het politiebureau te Munder.

Het gaat in deze om een bruine tas van het merk Jeep en een zwarte Michael Kors tas. Belanghebbenden worden bij deze opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van voormeld bureau die te bereiken is op de telefoonnummers 443777 of 443778.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZakken met ID kaarten en sleutels gevonden