woensdag 10 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Zachary Zeegelaar assistentscheidsrechter op WK in Quatar

lees ook ...

Koersen schieten omhoog – Politie niet blij met optred...

- de koersen van de dollar en de euro schieten door het plafond. - Suriname blijft staan achter de ‘One China’-policy. - De politie-eenheden die gisteren optraden bij relletjes in het dorp Jamaica, ...

De Surinaamse FIFA-assistent arbiter Zachari Zegelaar is door de wereldvoetbalbond FIFA, uitverkoren tot assistent-scheidsrechter op het aanstaande Wereldkampioenschap voetbal in Qatar dat van 21 november 18 december gehouden wordt. Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport feliciteerde Arbiter Zachary Zeegelaar met deze eer.

Zachary Zeegelaar heeft met zijn uitverkiezing geschiedenis geschreven. De assistent-arbiter voetbalt al vanaf zijn jeugdjaren. Hij heeft voor verschillende clubs gespeeld en is bij meerdere lidbonden van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) uitgekomen.

De arbiter werd op donderdag 26 mei jongstleden ontvangen door directeur Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw, waar hij van harte gefeliciteerd werd met deze mijlpaal. Zeegelaar sprak zijn dank uit aan het totale ministerie omdat hij als ambtenaar bij Sportzaken in de gelegenheid is gesteld om zijn carrière verder te ontwikkelen. Ook heeft hij de nodige steun mogen ontvangen om deze mijlpaal te bereiken.

Als blijk van waardering mocht de assistent arbiter uit handen van directeur Touw Ngie Tjouw een Surinaamse vlag alsook een das en mondmasker in de kleuren van de Surinaamse vlag in ontvangst nemen. Zeegelaar dankte de minister voor de waardering en zei Suriname op een waardige wijze te zullen blijven vertegenwoordigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZachary Zeegelaar assistentscheidsrechter op WK in Quatar