vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
4
(1)

Zachary Zeegelaar assistentscheidsrechter op WK in Quatar

lees ook ...

Ondernemerschapstraining van SURGE stimuleert groei en netwe...

Ondernemers die met succes de matching grant van het Suriname's Growth Enterprise (SURGE) programma hebben verkregen, zijn recentelijk ondergedompeld in een intensieve training in business development...

De Surinaamse FIFA-assistent arbiter Zachari Zegelaar is door de wereldvoetbalbond FIFA, uitverkoren tot assistent-scheidsrechter op het aanstaande Wereldkampioenschap voetbal in Qatar dat van 21 november 18 december gehouden wordt. Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport feliciteerde Arbiter Zachary Zeegelaar met deze eer.

Zachary Zeegelaar heeft met zijn uitverkiezing geschiedenis geschreven. De assistent-arbiter voetbalt al vanaf zijn jeugdjaren. Hij heeft voor verschillende clubs gespeeld en is bij meerdere lidbonden van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) uitgekomen.

De arbiter werd op donderdag 26 mei jongstleden ontvangen door directeur Sportzaken Gordon Touw Ngie Tjouw, waar hij van harte gefeliciteerd werd met deze mijlpaal. Zeegelaar sprak zijn dank uit aan het totale ministerie omdat hij als ambtenaar bij Sportzaken in de gelegenheid is gesteld om zijn carrière verder te ontwikkelen. Ook heeft hij de nodige steun mogen ontvangen om deze mijlpaal te bereiken.

Als blijk van waardering mocht de assistent arbiter uit handen van directeur Touw Ngie Tjouw een Surinaamse vlag alsook een das en mondmasker in de kleuren van de Surinaamse vlag in ontvangst nemen. Zeegelaar dankte de minister voor de waardering en zei Suriname op een waardige wijze te zullen blijven vertegenwoordigen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameZachary Zeegelaar assistentscheidsrechter op WK in Quatar