woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
16.9 C
Amsterdam
0
(0)

Workshop watermanagement in Spice Quest voor studenten

lees ook ...

Volksgezondheid streeft naar voldoende medicijn in voorraad

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid wil gedaan krijgen dat door bestelling de voorraden van noodzakelijke medicatie op peil wordt gehouden. Hij meent dat er bij het Bedrijf Geneesmiddelen Voorz...

Het onderdirectoraat Onderzoek en Innovatie  Ministerie van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op woensdag 22 maart in samenwerking met het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM), een workshop in verband met Wereld Waterdag georganiseerd in Spice Quest. Het thema is: ‘Accelerating change’. 

Dit project wordt ondersteund door het Global Climate Change Alliance Suriname Adaptation (GCCA+) Phase 2 Project, gefinancierd door de Europese Unie (EU) en United Nations Development Programme (UNDP).

De bedoeling van de workshop was om de studenten van Adek, PTC en NATIN kennis te laten maken met de lopende activiteiten van de Waterloopkundige Dienst Suriname (WLA) van het Ministerie van Openbare Werken (OW). Als gastsprekers waren de ministers van Openbare Werken en Ruimtelijke Ordening en Millieu aanwezig. Ook Stichting Waterforum Suriname hield een presentatie over het belang van water.

Tijdens de presentatie van de resultaten van de veldmetingen, die de studenten eerder hadden uitgevoerd samen met WLA en ROM, deden zij aanbevelingen vanuit hun invalshoek. De workshop werd afgesloten door de minister van Openbare Werken, waarbij de bewindsman aan gaf dat de best geslaagde direct in dienst zal worden genomen bij het OW-ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWorkshop watermanagement in Spice Quest voor studenten