maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Woon- en leefgenot bewoners Wanica moet verbeteren

lees ook ...

KPS houdt aanbesteding voor standaarduitrusting rekruten

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag 31 januari bekend gemaakt dat er een aanbesteding gehouden zal worden voor de levering van de Persoonlijke Standaarduitrusting (PSU) ten behoeve van de rekrute...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 13 december 2022 een ondersteuningsgroep ingezet, om de reeds bestaande structuren van het district Wanica te ondersteunen, om hun plannen te realiseren. Door regelmatig bijeenkomsten te organiseren en veldoriëntaties te verrichten, zal deze groep samen met de werkarmen plannen samenstellen, de uitvoer begeleiden, evalueren en waar nodig bijsturen.

Op deze wijze worden op effectieve en efficiënte wijze zaken aangepakt, door een team waarin alle stakeholders alsook de gemeenschap vertegenwoordigd zijn. Tevens wordt ook uitgekeken naar ondersteuning uit de particuliere sector. District Wanica zal hierdoor ontwikkeld worden. Het woon- en leefgenot voor de bewoners zal positief verbeteren, wat ook het streven van deze regering is, voor land en volk.

President Santokhi gaf de ondersteuningsgroep aan, dat hij uitkijkt naar resultaten op korte termijn en regelmatige rapportage verwacht, zodat kan worden nagegaan waar het beleid eventueel aangepast moet worden om de problemen sneller aan te pakken.

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWoon- en leefgenot bewoners Wanica moet verbeteren