donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
0
(0)

Woon- en leefgenot bewoners Wanica moet verbeteren

lees ook ...

Tweede stille loop ter herdenking verongelukte goudzoekers B...

Brownsweg heeft na de eerste stille loop ter herdenking van slachtoffers van de goudramp door de scholen, een tweede stille loop georganiseerd waaraan honderden mensen hebben deelgenomen. Burgervader ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 13 december 2022 een ondersteuningsgroep ingezet, om de reeds bestaande structuren van het district Wanica te ondersteunen, om hun plannen te realiseren. Door regelmatig bijeenkomsten te organiseren en veldoriëntaties te verrichten, zal deze groep samen met de werkarmen plannen samenstellen, de uitvoer begeleiden, evalueren en waar nodig bijsturen.

Op deze wijze worden op effectieve en efficiënte wijze zaken aangepakt, door een team waarin alle stakeholders alsook de gemeenschap vertegenwoordigd zijn. Tevens wordt ook uitgekeken naar ondersteuning uit de particuliere sector. District Wanica zal hierdoor ontwikkeld worden. Het woon- en leefgenot voor de bewoners zal positief verbeteren, wat ook het streven van deze regering is, voor land en volk.

President Santokhi gaf de ondersteuningsgroep aan, dat hij uitkijkt naar resultaten op korte termijn en regelmatige rapportage verwacht, zodat kan worden nagegaan waar het beleid eventueel aangepast moet worden om de problemen sneller aan te pakken.

 

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWoon- en leefgenot bewoners Wanica moet verbeteren