zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
5
(1)

Woon- en bouwprojecten worden in kaart gebracht

lees ook ...

Baarmoederhalskanker nog steeds belangrijke doodsoorzaak ond...

Januari is Baarmoederhalskanker Bewustwordingsmaand met als doel om het bewustzijn over dit type kanker en HPV-vaccinatie te vergroten. Dit jaar wordt gefocust op het beëindigen van baarmoederhalskank...

De woon- en bouwprojecten in Commewijne, Wanica en Para worden in kaart gebracht. Voor het identificeren van alle woon-en bouwprojecten en de uitvoeringsfasen waarin de verschillende projecten in deze districten verkeren, brachten minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken(OW) en minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) op vrijdag 15 januar veldbezoeken aan deze districten. 

Om de woon-en bouwprojecten in kaart te brengen is er een clusterteam ingesteld  bestaande uit de ministers van Openbare Werken, Ruimtelijke Ordening & Milieu, Natuurlijke Hulpbronnen en Sociale Zaken en Volkshuisvesting. De ministers moeten hun bevindingen met de overige collega’s binnen het clusterteam ‘woningbouw’ bespreken waarna er besluiten genomen zullen worden.

Er zal onderzoek worden gedaan naar: de behoefte aan woningen, het maken van stedenbouwkundige plannen, de bouw van woningen, de registratie/herregistratie van woningzoekenden, de toewijzingen van woningen, de realisatie van de droge en natte infrastructuur en de noodzakelijke nutsvoorzieningen waaronder elektriciteit & water, riolering en afvalbeheer.

Ook bij reeds bestaande of gedeeltelijk uitgevoerde verkavelingsprojecten, zal worden bekeken op welke manier hierbij  woningen kunnen worden toegevoegd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWoon- en bouwprojecten worden in kaart gebracht