zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
5
(1)

Woning vermoedelijk in brand gestoken; vrouw loopt ernstige brandwonden op

lees ook ...

Moreel onder OWOS leden blijft hoog

Bondsvoorzitter Marciano Hellings zegt in een vraaggesprek met Starnieuws, dat er nog geen nieuwe ontwikkelingen zijn. Gastekorten zijn ontstaan. Vrijdag heeft de bond bij de Energie Bedrijven Surinam...

Een vrouw heeft bij een woningbrand aan de Dagoe Peprestraat in het ressort Houttuin ernstige verwondingen opgelopen. Bij aankomst van de politie werd de vrouw buiten de woning aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het vermoedelijk om brandstichting gaat.

Door kordaat optreden van de buurtbewoners werd het slachtoffer, D.P. die in de woning was met doorgesneden polsen en brandwonden uit de woning gehaald en kon erger worden voorkomen. Ook middels emmers water hebben de buurtbewoners het vuur geblust. De brandweer die ter plekke verscheen deed nablussingswerkzaamheden. Het is voor alsnog onduidelijk als de woning verzekerd is.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd met de ambulance van SURCAT afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar zij ter verpleging is opgenomen. De vrouw leefde volgens de buurtbewoners in onmin met haar man.

Onderzoek moet uitwijzen of de vrou op het moment van de brand alleen in het huis was. In een slaapkamer werden kledingstukken aangetroffen die in brand waren gestoken. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWoning vermoedelijk in brand gestoken; vrouw loopt ernstige brandwonden op