maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
5
(1)

Woning vermoedelijk in brand gestoken; vrouw loopt ernstige brandwonden op

lees ook ...

De houtsector wordt getransformeerd

De presidentiële taskforce, aangesteld op 06 september 2022, organiseert op 02 en 03 december aanstaande de workshop ‘Ordening en Transformatie Houtsector’. De organisatie van dit tweedaagse event wor...

Een vrouw heeft bij een woningbrand aan de Dagoe Peprestraat in het ressort Houttuin ernstige verwondingen opgelopen. Bij aankomst van de politie werd de vrouw buiten de woning aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het vermoedelijk om brandstichting gaat.

Door kordaat optreden van de buurtbewoners werd het slachtoffer, D.P. die in de woning was met doorgesneden polsen en brandwonden uit de woning gehaald en kon erger worden voorkomen. Ook middels emmers water hebben de buurtbewoners het vuur geblust. De brandweer die ter plekke verscheen deed nablussingswerkzaamheden. Het is voor alsnog onduidelijk als de woning verzekerd is.

Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd met de ambulance van SURCAT afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar zij ter verpleging is opgenomen. De vrouw leefde volgens de buurtbewoners in onmin met haar man.

Onderzoek moet uitwijzen of de vrou op het moment van de brand alleen in het huis was. In een slaapkamer werden kledingstukken aangetroffen die in brand waren gestoken. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWoning vermoedelijk in brand gestoken; vrouw loopt ernstige brandwonden op