dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

WK-kwalificatiewedstrijd Natio gaat door

lees ook ...

Internaat ‘Zaailand’ krijgt een andere bestemmin...

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) is voornemens om het internaat Zaaland tot een educatiecentrum te maken om het schrijnende tekort aan scholen en leslokalen te helpen opvan...

 Ondanks het uitroepen van code paars en een total lockdown tot 18 juni door de Surinaamse overheid  gaat  de WK 2022-kwalificatiewedstrijd tegen Bermuda  gewoon door. SVB-voorzitter John Krishnadath zegt tegen de pers dat er met alles rekening is gehouden en alle voorbereidingen zijn getroffen.

Er is een bubble rond de totale Surinaamse selectie. Het Franklin Essed Stadion, waar het duel wordt gespeeld, is ook een bubble. Niemand buiten de selectie  en wie direct betrokken is mag naar binnen. “Onze selectie en ook die van Bermuda zijn dus in een permanente bubble”, zegt Krishnadath. “Dat is het veiligste voor ons allen”, aldus Krishnadath. Het grootste deel  van de Surinaamse spelers is al in het land. De trainingen zijn op 27 mei  direct aangevangen.

Krishnadath wijst erop dat ook de bestuursleden van de SVB buiten de bubble blijven. “Ik zou als voorzitter graag de spelers willen toespreken, maar dat gaat niet”, deelt de voorzitter mee. Door deze strenge maatregel mogen alleen  ATV  mensen, security, politie, EHBO en ballenjongens in het stadion zijn. Iedereen moet net als de spelers vóór de wedstrijd een PCR-test moeten ondergaan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWK-kwalificatiewedstrijd Natio gaat door