dinsdag 28 november 2023
27.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
5
(4)

Wintiprey gestopt bij politie-inspecteur

lees ook ...

Uitbreiding van specialisatietraining bij AZP voor optimaal ...

Om ervoor te zorgen dat de afdelingen soepel blijven functioneren, heeft het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) een beoordeling uitgevoerd van het benodigde aantal gespecialiseerde medewerkers per...

De Stootgroep van het Korps Politie Suriname (KPS) voor regio Midden heeft in het kader van Operatie Veilig Suriname vanochtend rond 00.00 uur moeten ingrijpen bij een  wintiprey. Dit ‘feest’ was uitgerekend door een politie-inspecteur georganiseerd. Op het feest aan de Grankreekweg te Rijsdijk, dat in de lockdown doorging, waren zeker 500 man aanwezig.

De politie sommeerde de aanwezigen om via de kortste weg zich huiswaarts te begeven. De inspecteur zal een bestuurlijke boete van SRD 10.000 moeten betalen. De regering heeft besloten om vanaf maandag de avondklok, die tussen 23.00 uur en 05.00 uur was ingesteld, op te heffen. Echter, de maatregelen, waaronder de grote feesten, zullen mogelijk nog steeds verboden zijn. Vanmiddag houdt de regering een persconferentie over de nieuwe Covid-maatregelen.

Als de president zelf ook gezellig een feestje houdt, waarom dan ook ik niet, zal de inspecteur gedacht hebben. Degene die het voorbeeld moet geven en veel meer verdient dan de meeste mensen krijgt geen boete, maar de inspecteur wel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

12 REACTIES

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWintiprey gestopt bij politie-inspecteur