woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Winston Adaba geeft leiding aan BEP Jongerenraad

lees ook ...

Bond dringt bij minister aan op aanpassing lonen SAO-persone...

Minister Steven Mac Andrew heeft knelpunten aangehoord van het bestuur van de Bond van het Personeel voor Vakopleidingen (BPVV) onder leiding van Ronald Hooghart. Deze hebben vooral betrekking op prim...

Winston Adaba geeft vanaf 4 juni leiding aan de jongerenraad van de partij Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP). Dit is gebeurd op een structurenvergadering van de partij die gehouden werd in het nieuwe partijcentrum aan de Ephraimszegenweg, onder auspiciën van het hoofdbestuur van de BEP. Adaba neemt de plaats in van Valdano Cadogan.

De BEP-structuren waren ook bijeen om de zogeheten Nieuwe BEP te sanctioneren, de nieuwe weg die de BEP voornemens is te bewandelen. Dit na grondige evaluatie en analyse van de verkiezingsuitslag van 25 mei 2020, en de in 2021 uitgevoerde doorlichting van de partijstructuren en algemene organisatie van de partij.

Het functioneren van de partij anno 2022 tot aan de volgende verkiezingen in 2025 zal staan in het licht van het brengen van de partij naar de kiezers, het samenwerken met de andere organisaties en het aangaan van maatschappelijke discussies. De zogeheten nieuwe BEP, zet in op groei naar een nationale politieke partij. De partij jongeren onder leiding van Adaba zullen daarbij een hoofdrol vervullen, zoals werd aangekondigd door voorzitter Ronnie Asabina en bevestigd door de nieuwe jongerenleider.

Adaba heeft aangegeven, dat er landelijk op jongeren gerichte activiteiten, van sport & spel tot lezingen, educatie, stimulering jong ondernemerschap, voorlichtingsactiviteiten en mediaprogramma’s in hoog tempo ter hand zullen worden genomen en waar nodig geïnitieerd of uitgebreid.

Alvast zullen BEP-jongeren eind juni deelnemen aan de wandelmars Prodowaka, die in Moengo gehouden wordt. De nieuwe weg van de BEP moet resulteren in meer stemmen en meer zetels voor de partij, zodat de belangen van de Surinaamse burgers beter behartigd kunnen worden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWinston Adaba geeft leiding aan BEP Jongerenraad