woensdag 17 augustus 2022
27.6 C
Paramaribo
19.2 C
Amsterdam
0
(0)

Winnaar Musclemania & Fitness Universe contest ontvangt recognition

lees ook ...

Talentontwikkeling bij basketbal academy

De Basketbal Academy Suriname (B’B’ Academy Suriname) is op zaterdag 13 augustus 2022 officieel geproclameerd en ging gepaard met een introductiedag en demonstratie training in de sporthal van het Mr....

Bodybuilder Brian Clarke die tijdens de Musclemania & Fitness Universe recent in Miami, VS. werd gekozen tot de beste van ‘s werelds natuurlijke atleten en modellen bracht op dinsdag 28 juni jongstleden een beleefdheidsbezoek aan de directeur van Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw.

Namens het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport feliciteerde directeur Touw Ngie Tjouw de kersverse wereld kampioen met zijn prestatie en het terug komen naar ‘switi Sranan’ met de trofeeën.

Met het overhandigen van een recognition symboliseert Touw Ngie Tjouw de trotsheid van het ministerie en hoopt dat de nieuwe kampioen ook warm ontvangen zal worden door de sportgemeenschap en het bedrijfsleven.

Touw Ngie Tjouw ziet potentie in Clarke als voorbeeldfiguur en als Goodwill Sportambassadeur voor deze sport en sportzaken voor het continent van Amerika.
Clarke woont en werkt net als Anthony Nesty, ookals Goodwill Sportambassadeur in de Verenigde Staten van Amerika.

Aan Clarke en zijn entourage werd het Gericht National Sportbeleid van Regering Santokhi Brunswijk uitgelegd; in het bijzonder Sportdiplomatie waarbij de sportdirecteur ruimte voor Clarke ziet om een bijdrage te leveren in het Goodwill Sportambassadeurs programma.

Clarke is zeer geïnteresseerd in het sportbeleid, maar vooral waar hij samen met sportzaken zijn bijdrage kan leveren aan de sportontwikkeling in Suriname, vooral bij Bodybuilding.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWinnaar Musclemania & Fitness Universe contest ontvangt recognition