maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Winkelier en familielid gearresteerd na fatale confrontatie met dief

lees ook ...

Vernieuwing bij NOB: Shalini Khedoe aangesteld als commercie...

De Nationale Ontwikkelingsbank (NOB) heeft na meer dan twintig jaar een tweekoppig directieteam gevormd met de benoeming van Shalini Khedoe tot commercieel directeur, naast aanhoudende president-direc...

De politie heeft de verdachte Q.Z., een familielid van winkelierster Y.S., in hechtenis genomen in verband met het overlijden van G.I., die beter bekend stond als Rambo en vermoedelijk een zwervend bestaan leidde. Het incident vond plaats nadat Rambo betrapt werd op diefstal van een fles parfum uit een winkel aan de dokter Sophie Redmondstraat.

Y.S. en Q.Z. grepen in toen ze Rambo betrapten op het stelen van de parfum, wat resulteerde in een worsteling tussen de dief en de twee winkeliers. De verdachte bleek niet opgewassen tegen het tweetal en werd tijdens het gevecht overmeesterd en mishandeld, met fatale gevolgen. Dit werd gemeld door de politie Public Relations.

Na melding van de diefstal met dodelijke afloop kwam de politie van het bureau Nieuwe Haven ter plaatse voor onderzoek. Y.S. en Q.Z. werden gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het lichaam van G.I. werd in beslag genomen voor autopsie op bevel van het Openbaar Ministerie.

Q.Z. is in hechtenis genomen, terwijl Y.S. na verhoor is vrijgelaten. Het verdere onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWinkelier en familielid gearresteerd na fatale confrontatie met dief