zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Winkelcontroleurs vernietigen vervallen producten Nickerie

lees ook ...

Nationaal Vervoersbedrijf wil zelfvoorzienend worden

De Directie van het Nationaal Vervoersbedrijf(NVB) heeft op dinsdag 11 mei 2021  een presentatie gehouden voor president Chandrikapersad Santokhi over een nieuw bedrijfsplan. De bedoeling is om  het v...

In het district Nickerie zijn er op 2 februari winkelcontroles uitgevoerd door medewerkers van de dependance van het ministerie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie(EZ) in samenwerking met de bestuursambtenaren (BO’s) van het commissariaat Nickerie.

Enkele geconstateerde overtredingen hebben te maken met onder andere een niet geijkte weegschaal, vervallen producten zoals specerijen, bevroren groenten wasmiddelen, haarverzorgingsartikelen, brood en bollen. Ook waren er losse baby wegwerpluiers op de schappen geplaatst voor verkoop. Die zijn verwijderd, omdat er geen vervaldatum op te zien was.

Vernomen is, dat de winkelverkoopster de vergunninghouder reeds op de hoogte had gesteld van de vervallen producten op de schappen. De vervallen producten zijn onder toezicht van de vergunninghouder vernietigd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWinkelcontroleurs vernietigen vervallen producten Nickerie