dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Winkelcontroleurs vernietigen vervallen producten Nickerie

lees ook ...

Ex-Jungle Commando strijder Brielle ziet heksenjacht tegen b...

Ex-Jungle Commando-strijder Siegfried Brielle heeft reden om te twijfelen aan de oprechtheid van de case tegen Joël Martinus bekend als ‘Bordo’. Een complete heksenjacht is geopend om de blakaman uit ...

In het district Nickerie zijn er op 2 februari winkelcontroles uitgevoerd door medewerkers van de dependance van het ministerie van Economische zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie(EZ) in samenwerking met de bestuursambtenaren (BO’s) van het commissariaat Nickerie.

Enkele geconstateerde overtredingen hebben te maken met onder andere een niet geijkte weegschaal, vervallen producten zoals specerijen, bevroren groenten wasmiddelen, haarverzorgingsartikelen, brood en bollen. Ook waren er losse baby wegwerpluiers op de schappen geplaatst voor verkoop. Die zijn verwijderd, omdat er geen vervaldatum op te zien was.

Vernomen is, dat de winkelverkoopster de vergunninghouder reeds op de hoogte had gesteld van de vervallen producten op de schappen. De vervallen producten zijn onder toezicht van de vergunninghouder vernietigd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWinkelcontroleurs vernietigen vervallen producten Nickerie