dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Winkel Latour weer open na sluiting door ECD

lees ook ...

Jenny Simons pleit voor meer vrouwen in de politiek

Jenny Simons, ondervoorzitter van de NDP, roept op tot een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in de politiek. Ze vertelt over haar eerdere samenwerking met politieke partijen om het percentage vro...

De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft een winkelier te Latour toestemming gegeven om weer open te gaan. De winkel was op 1 februari door de ECD gesloten vanwege de onregelmatigheden die werden geconstateerd. De reden van de sluiting was de onhygiënische ruimte en geen duidelijke prijsaanduiding op de producten.

De heropening vond plaats op 7 februari 2023 na de hercontrole. Tijdens de hercontrole was de winkel netjes opgeruimd en waren de producten allen voorzien van een prijs.

Het ministerie roept de samenleving op om elk vermoeden van prijsopdrijving door te geven op het verkort nummer 1940 en Whatsapp +5978530915. Vermeldenswaard is dat het ministerie elke maand een prijslijst publiceert van basis- en strategische goederen. De prijslijst voor de periode 28 januari – 10 februari 2023 is te vinden op de Facebookpagina en op de website.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWinkel Latour weer open na sluiting door ECD