dinsdag 16 april 2024
25 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Winkel Latour weer open na sluiting door ECD

lees ook ...

Gratis hulp bij belastingaangifte gedurende april

Gedurende de maand april worden belastingplichtigen kosteloos geholpen bij het invullen van hun aangiftebiljetten voor inkomsten- en vermogensbelasting. Dit initiatief staat bekend als de Self Assesse...

De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft een winkelier te Latour toestemming gegeven om weer open te gaan. De winkel was op 1 februari door de ECD gesloten vanwege de onregelmatigheden die werden geconstateerd. De reden van de sluiting was de onhygiënische ruimte en geen duidelijke prijsaanduiding op de producten.

De heropening vond plaats op 7 februari 2023 na de hercontrole. Tijdens de hercontrole was de winkel netjes opgeruimd en waren de producten allen voorzien van een prijs.

Het ministerie roept de samenleving op om elk vermoeden van prijsopdrijving door te geven op het verkort nummer 1940 en Whatsapp +5978530915. Vermeldenswaard is dat het ministerie elke maand een prijslijst publiceert van basis- en strategische goederen. De prijslijst voor de periode 28 januari – 10 februari 2023 is te vinden op de Facebookpagina en op de website.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWinkel Latour weer open na sluiting door ECD