maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

“Wijken in Ontwikkeling” op kerstbezoek bij president

lees ook ...

Motorrijder verongelukt aan de Saramaccaweg

Na melding van een aanrijding tussen een motrorijder en een DAf-truck aan de Saramaccaweg, deden de wetsdienaren van het bureau Groningen de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst van de politie werd  ...

 De groep Wijken in Ontwikkeling, heeft een kerstbezoek gebracht aan president Santokhi. Opmerkelijk is dat voorzitter Jurgen Adely zegt, dat de leden van de groep, ogen en oren van de president zijn. Het is de bedoeling om van de verschillende wijken in stad en district, de problemen op papier te zetten en de aandacht hiervoor van de president te vragen. De vraag is nu welke taken overblijven voor de RR en DR leden, die gekozen zijn.

“Het licht, zo kenmerkend voor Kerst, is datgene wat ons bindt,” was de reactie van Santokhi tegen de voornamelijk uit jong volwassenen bestaande groep bij een kerstdiner op het presidentieel paleis. De groep bestaat onder andere uit ondernemers die kansen creëren in buurten met behoeftige gezinnen, beperkte mogelijkheden en of een zwakke sociale orde, volgens een persbericht van de overheid.

Ondernemer tevens lid Cedric Van Samson benadrukt dat men vooral zelfredzaamheid wil bevorderen. “Het gaat als het ware om het onderzoeken wat de ontwikkelingsmogelijkheden zijn per buurt, en te voorzien in hetgeen ontbreekt. Het kerstlicht symboliseert de positieve perspectieven die de groep Wijken in Ontwikkeling wil bieden”, zegt Van Samson. De groep, stelde de uitnodiging van het staatshoofd zeer op prijs. Men kijkt  hoopvol uit naar het komend jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname"Wijken in Ontwikkeling" op kerstbezoek bij president