maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
3
(1)

Jules Wijdenboschbrug dicht vanwege ongeluk met rondhout

lees ook ...

Geef dit land toch niet over….. !

Get up stand up! stand up for your right, don't give up the fight !                             -Bob Marley    All that is necessary for the triumph of evil, is that good man do                     ...

Vanwege een ernstig verkeersongeval dat zich eerder op de dag op de Jules Wijdenboschbrug heeft voorgedaan, is deze afgesloten voor het verkeer. Het Korps Politie Suriname (KPS) meldt dat de afdeling Verkeer momenteel bezig is met werkzaamheden vanwege de ontstane schade.

Op alle weggebruikers wordt dan ook een beroep gedaan om zoveel als mogelijk de Van ‘t Hogerhuysstraat te vermijden. Er wordt alles aan gedaan om de brug zo gauw als mogelijk weer open te stellen. Naar verwachting zullen de werkzaamheden omstreeks 18.00 uur namiddag afgerond zijn.

Een truck die rondhout vervoerde viel op een auto die weer op een ander.auto viel. Hout zou eigenlijk via het water, dus per boot vervoerd moeten worden en niet tijdens het spitsuur op de enige brug naar Commewijne. Alles blijkt te kunnen in Suriname. De auto’s zijn helemaal verkreukt

Vanwege de aanrijding moesten er honderden voertuigen die naar Commewijne moesten, langs de kant van de weg en op het middenstuk van de van t Hogerhuisstraat blijven staan. Chaos in Suriname om een truck die met rondhout over de Wijdenbosch brug moest.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameJules Wijdenboschbrug dicht vanwege ongeluk met rondhout