maandag 8 augustus 2022
27.7 C
Paramaribo
13.1 C
Amsterdam
0
(0)

Wielersport donatie voor SWU

lees ook ...

Oli-Moni, volle tank brandstof gratis voor auto eigenaren

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, heeft op 04 augustus op de regerings persconferentie aangegeven dat de samenleving ondersteund zal worden met de kosten van brandstofverbruik. De regerin...

Door het bezoek van het directoraat Sportzaken en de Surinaamse Wielren Unie (SWU) aan de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU), hebben diverse relaties van de KNWU materiaal donaties gedaan aan de wielersport in Suriname, waaronder de Wielren vereniging en het Twentse Ros van Nederland. Deze Wielren vereniging deed een kleding donatie aan de SWU.

Dennis Lansink van Het Twentse ROS, heeft de kleding donatie overhandigd aan de directeur Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw en Goodwill sport Ambassadeur Sven Stekkel in bijzijn van sportmakker Rafael Van Russel. Lansink geeft aan deze donatie op te nemen in hun nieuwsbrief, zodat er wellichtdat meer donaties volgen.

Het gaat voornamelijk om nieuwe wielerkleding in verschillende maten. De donatie zal door het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) overhandigd worden aan SWU en de ambassadeur van Goodwill sport, Sven Stekkel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWielersport donatie voor SWU