woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

‘What is your Talent’ succesvol afgesloten

lees ook ...

Nieuwe stappen gezet in samenwerking Suriname en Frans-Guyan...

Op maandag 27 maart 2023 hebben Suriname en Frans-Guyana een vergadering gehouden om de samenwerking tussen de twee landen te versterken. De commissie van Buitenlandse Zaken, International Business en...

What’s Your Talent is een vakantieprogramma van het Instituut van de First Lady dat nu is afgerond. In totaal streden 22 finalisten in zes categorieën om als categorie winnaar uit de bus te komen. Hiernaast is ook een speciale prijs uitgereikt aan een finalist die vele harten heeft geraakt. Alle andere finalisten kregen ook prijzen mee naar huis die gedoneerd zijn door diverse sponsoren.

Door de huidige COVID-pandemie is er niet veel te doen voor kinderen en jeugdigen. Dat is ook de achterliggende gedachte waarom de First Lady het initiatief heeft genomen dit vakantieprogramma op te zetten. Het evenement is volledig volgens de COVID-protocollen georganiseerd. Een ieder die aanwezig was, heeft een COVID-sneltest ondergaan. Dit om zeker te zijn dat eenieder die aanwezig was negatief is.

De uiting van het talent van de finalisten zijn vooraf opgenomen en in een 1-minuut filmpje afgedraaid. Nadat de video’s afgedraaid waren, werden de gemeenschap en de aanwezigen voor een uur in de gelegenheid gesteld te sms’en voor hun favoriet. Het aantal sms’jes per finalist werd opgeteld met de beoordeling van de aanwezige jury. Hierna zijn de zes winnaars bepaald.

De winnaars voor deze eerste editie zijn: Clarischo Klas (Dans), Z’Dena Ngadimin (Spoken words),Yash Gajadien (Muziek), Thelya en Lyentho Clarke(Zang), Kristianne Waridjan(Tekenen en schilderen}, Varun Brahmadin(ICT). De speciale prijs ging naar Faye Marno.

First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry blikt zeer tevreden terug op deze activiteit, die in het afgelopen weekend is afgesloten. Zij bedankte een ieder die op welke wijze dan ook een bijdrage heeft geleverd om WYT 2021 tot een groot succes te maken. Zonder de steun van donateurs zou dit niet gelukt zijn. Aan de ouders zegt de presidentsvrouw: “Laten wij onze kinderen blijven ondersteunen en motiveren het beste van zichzelf te maken.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'What is your Talent' succesvol afgesloten