vrijdag 29 maart 2024
26 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

‘What is your talent’

lees ook ...

Su Aid 2023 campagne brengt SRD 4,3 miljoen op voor NICU van...

De inzamelingscampagne van Su Aid in 2023 heeft een indrukwekkend bedrag van SRD 4.362.112,37 opgeleverd, ten behoeve van de Neonatale Intensive Care Unit (NICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramari...

What’s your talent is een programma waarbij jongeren de mogelijkheid werd geboden om hun talenten te tonen en werd georganiseerd door het Instituut van de First Lady en op 22 oktober 2022 vond de benoeming van de winnaars plaats.

‘What is your btalentPresident Santokhi was ingenomen met het feit dat de jongeren nu een forum hebben om hun talenten te tonen aan de samenleving. De talenten waren zeer variërend van zang en dans naar tekenen en zelf ICT. De first lady werd gecomplimenteerd voor haar idee en organisatievermogen voor het ‘what’s your talent’ vakantieprogramma, welke ook vorig jaar werd georganiseerd.

Het staatshoofd sprak van een stimulans voor de mentale gezondheid, een Happy Place zoals hij het noemde, je kan je creativiteit uiten zonder enige vrees. De deelnemers werden dankgezegd voor hun moed en durf, wat al een overwinning is en werd aangeraden deze durf ook in hun verdere carrière mee te nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'What is your talent'