maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

‘What is your talent’

lees ook ...

Suriname betrokken bij belangrijke CELAC-top in Saint Vincen...

De 8ste Top van de Gemeenschap van Latijns-Amerikaanse en Caribische Staten (CELAC) is een cruciale conferentie waar Latijns-Amerikaanse en Caribische landen samenkomen om regionale samenwerking en in...

What’s your talent is een programma waarbij jongeren de mogelijkheid werd geboden om hun talenten te tonen en werd georganiseerd door het Instituut van de First Lady en op 22 oktober 2022 vond de benoeming van de winnaars plaats.

‘What is your btalentPresident Santokhi was ingenomen met het feit dat de jongeren nu een forum hebben om hun talenten te tonen aan de samenleving. De talenten waren zeer variërend van zang en dans naar tekenen en zelf ICT. De first lady werd gecomplimenteerd voor haar idee en organisatievermogen voor het ‘what’s your talent’ vakantieprogramma, welke ook vorig jaar werd georganiseerd.

Het staatshoofd sprak van een stimulans voor de mentale gezondheid, een Happy Place zoals hij het noemde, je kan je creativiteit uiten zonder enige vrees. De deelnemers werden dankgezegd voor hun moed en durf, wat al een overwinning is en werd aangeraden deze durf ook in hun verdere carrière mee te nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'What is your talent'