woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

‘What is your talent’

lees ook ...

ABOP en PL gaan samen verkiezing 2025 in

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) en Pertjajah Luhur (PL) hebben reeds besloten met elkaar te blijven samenwerken. Zij gaan samen de verkiezing  van 2025 in. De samenwerking tusse...

What’s your talent is een programma waarbij jongeren de mogelijkheid werd geboden om hun talenten te tonen en werd georganiseerd door het Instituut van de First Lady en op 22 oktober 2022 vond de benoeming van de winnaars plaats.

‘What is your btalentPresident Santokhi was ingenomen met het feit dat de jongeren nu een forum hebben om hun talenten te tonen aan de samenleving. De talenten waren zeer variërend van zang en dans naar tekenen en zelf ICT. De first lady werd gecomplimenteerd voor haar idee en organisatievermogen voor het ‘what’s your talent’ vakantieprogramma, welke ook vorig jaar werd georganiseerd.

Het staatshoofd sprak van een stimulans voor de mentale gezondheid, een Happy Place zoals hij het noemde, je kan je creativiteit uiten zonder enige vrees. De deelnemers werden dankgezegd voor hun moed en durf, wat al een overwinning is en werd aangeraden deze durf ook in hun verdere carrière mee te nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'What is your talent'