dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
5
(1)

Wetsdienaren vertrappen covidregels

lees ook ...

Filippijnse verpleegkundigen voor het Academisch Ziekenhuis ...

Verpleegkundigen zijn gehaald uit de Filippijnen ten behoeve van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na werkafspraken zullen zij ingezet worden op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU). Het minist...

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie zegt dat er bepaalde wetsdienaren zijn die het beleid van hun korps ondermijnen, maar meer nog dat van het ministerie. De Minister vindt het een kwalijke zaak dat wetsdienaren van Justitie en Politie de regels vertrappen vooral omdat zijn ministerie erop moet toezien dat de vastgestelde COVID-19 maatregelen worden nageleefd. 

De bewindsman geeft aan dat de overtreders de geloofwaardigheid van het ministerie en de daaronder vallende korpsen, aantasten met hun handelingen. Deze overtreders worden gesanctioneerd door hun korps of via de aangesloten lidbonden.

De bewindsman vraagt de samenleving, maar meer nog de wetsdienaren om zich te houden aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen. Er geldt nog steeds een uitgaansverbod van 7 uur ‘s avonds tot en met 5 uur ‘s morgens. Daarnaast mag slechts 1 persoon per gezin toegelaten worden tot supermarkten en andere handelszaken. Het samenscholingsverbod van meer dan 5 personen is nog van kracht en  bijeenkomsten, waaronder huisfeesten, zijn verboden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWetsdienaren vertrappen covidregels