zondag 14 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.1 C
Amsterdam
5
(1)

Wet Basiszorg wordt Niet nageleefd

lees ook ...

Paul Somohardjo treurt bij viering 132 jaar Javaanse immigra...

Bij de viering van 132 jaar Javaanse immigratie te Marienburg treurde de voorzitter van Pertjaja Luhur openlijk over de staat van de oude suikerplantage. Hij vroeg toestemming aan de regering via de f...

De voorzitter van De Nationale Assemblée, Marinus Bee MSc. LL.B, heeft op vrijdag 27 augustus 2021 een kopie van de Wet Nationale Basiszorgverzekering in ontvangst genomen van de gemeenschapswerker, Harriëtte Melcherts. De bezorgde burger vraagt het parlement om wederom aandacht te besteden aan de Wet Nationale Basiszorgverzekering, die aangenomen is op 9 september 2014. 

Volgens Melcherts worden punten die opgenomen zijn in de wet niet geïmplementeerd. “Het komt veelal voor dat ondanks de aanname van de Wet Nationale Basiszorgverzekering, werkgevers in het bedrijfsleven nalaten werknemers te verzekeren”, geeft Melcherts aan.

Parlementsvoorzitter Bee heeft de gemeenschapswerker aangegeven dat er nagegaan zal worden wat de knelpunten zijn van deze wet en samen met de regering wederom zal worden bestudeerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWet Basiszorg wordt Niet nageleefd