maandag 20 maart 2023
27.1 C
Paramaribo
8.7 C
Amsterdam
0
(0)

West-Klaaskreek heeft proeftuin

lees ook ...

EU bezoekt President Santokhi; tolereert geen bedreiging dem...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 17 maart jongstleden een delegatie vertegenwoordigers van de Europese Unie (EU) ontvangen  het Presidentieel Paleis. De delegatie stond onder leiding van de...

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft op donderdag 01 september in de hoedanigheid van waarnemend(Wnd) president samen met minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport een bezoek gebracht aan het district Brokopondo te West Klaaskreek.

De Voorzitter van de Stichting Landbouw Ontwikkeling Klaaskreek en Omgeving (LoKeo) Sandino Rathling, heeft met de directeur van de Agrarische Ontwikkeling Binnenland (AOB) Hermien Pavion, hun project op 01 september 2022 onthuld. Het gaat om een proeftuinproject.

LoKeo is een organisatie die zich richt op verbetering van de agrarische sector in het district Brokopondo. Er was reeds een overeenkomst (MoU) getekend ter verbetering van de Agrarische Sector Brokopondo. De vicepresident sprak de organisatie toe. Hij zei er alle geloof in te hebben dat door deze onderneming, vele bewoners in het district werk zullen vinden.

Verder benadrukte hij dat het district Brokopondo van de ontwikkelingen moet profiteren en zich moet inzetten om op grote schaal handel te drijven met bedrijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWest-Klaaskreek heeft proeftuin