vrijdag 19 april 2024
25 C
Paramaribo
8.2 C
Amsterdam
0
(0)

West-Klaaskreek heeft proeftuin

lees ook ...

Auto vat vlam in Nieuw-Nickerie, politie vermoedt kortsluiti...

Op maandag 15 april 2024, na een melding van een autobrand op een adres in het politieressort, begaf de politie van het bureau Nieuw-Nickerie zich naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst van de p...

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft op donderdag 01 september in de hoedanigheid van waarnemend(Wnd) president samen met minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport een bezoek gebracht aan het district Brokopondo te West Klaaskreek.

De Voorzitter van de Stichting Landbouw Ontwikkeling Klaaskreek en Omgeving (LoKeo) Sandino Rathling, heeft met de directeur van de Agrarische Ontwikkeling Binnenland (AOB) Hermien Pavion, hun project op 01 september 2022 onthuld. Het gaat om een proeftuinproject.

LoKeo is een organisatie die zich richt op verbetering van de agrarische sector in het district Brokopondo. Er was reeds een overeenkomst (MoU) getekend ter verbetering van de Agrarische Sector Brokopondo. De vicepresident sprak de organisatie toe. Hij zei er alle geloof in te hebben dat door deze onderneming, vele bewoners in het district werk zullen vinden.

Verder benadrukte hij dat het district Brokopondo van de ontwikkelingen moet profiteren en zich moet inzetten om op grote schaal handel te drijven met bedrijven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWest-Klaaskreek heeft proeftuin