maandag 4 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
3
(2)

Werkzaamheden NIS gaan door

lees ook ...

Brandweerbond in beraad: geen uitrukken naar branden wegens ...

De vakbond van brandweerlieden heeft een vergadering gehouden om te beslissen over verdere acties. Op dit moment worden er geen uitrukken gedaan naar gras- en bosbranden. Zelfs in Wageningen en Nicker...

Martinus Joël Timotheus, alias Bordo, Money Hond, de directeur van de National Indoor Stadium is al geruime tijd spoorloos verdwenen. Het Openbaar Ministerie is nu officieel op zoek naar hem via een opsporingsbericht. Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) gaf tijdens de vergadering van de Raad van Ministers aan dat NIS niet stuurloos is. Als ministerie blijft men verder de berichtgeving ten aanzien van de directeur volgen.

Op 21 november jongstleden plaatste het Openbaar Ministerie een opsporingsbericht getekend door inspecteur van politie 1e klasse N. A. Djamad ten aanzien van Martinus Joël Timotheus, waarin hij wordt opgespoord en verdacht van moord, medeplegen/ medeplichtigheid tot moord; doodslag, medeplegen/ medeplichtigheid aan doodslag; bedreiging met misdrijf; deelneming criminele organisatie, overtreding Wet Verdovende Middelen en overtreding Wet Money Laundering.

Het is al geruime tijd in de samenleving bekend, dat het Openbaar Ministerie een opsporing heeft geplaatst om Bordo, op te sporen.

“Er is een team samengesteld, dat alle werkzaamheden heeft overgenomen”, deelde minister Emanuël mee. De minister gaf verder aan dat men niet langer zal kunnen wachten op de directeur, omdat er werkzaamheden in het NIS uitgevoerd moeten worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameWerkzaamheden NIS gaan door